Nieuwe vacature

Content writer (zonder werkervaring)

Ben je op zoek naar een rustige kantoorbaan? Zonder stress, onduidelijke taken en moeilijke klanten? Wil je de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken en tegelijkertijd te leren en carrière te maken in een digitaal bedrijf? Dan zoeken we jou!
We zijn op zoek naar een Content writer (zonder werkervaring) voor ons geweldige internationale marketingteam in Dronten.

Je zult voornamelijk advertenties controleren voor onze marketeers, teksten op websites, e-mails, enz.

Welke kantoorbaan kan makkelijker zijn? We willen je ook leren hoe je websites en Google en Facebook-advertentieaccounts kunt bewerken. En in de toekomst zul je zelf niet eens merken dat je marketeer of webontwikkelaar bent geworden.

Wat bieden we jou?

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong, energiek en gedreven team dat ideeën tot realiteit brengt door stappen vooruit te zetten in de wereld van technologie.

We zijn klaar om elke technologische uitdaging aan te gaan. We geloven in de kracht van innovatie en creëren producten die het speelveld in de IT-sector veranderen.

Onze missie is om revolutionaire oplossingen te creëren die het leven van mensen vergemakkelijken en bedrijven naar een hoger niveau tillen. Sluit je bij ons aan en ontdek hoe we samen de wereld van technologie beter kunnen maken. Samen zullen we altijd vooruit blijven gaan!

Interesse in deze functie?

Grijp deze kans en solliciteer hoe dan ook!
We geven ruimte voor groei en zijn blij om je te leren. Stuur je cv en begeleidende brief naar info@online-sharks.nl of bel Bjorn Livestro, een van onze coole mede-eigenaren, op 06-2382-6576.

Word lid van de Shark-familie en maak samen met ons geschiedenis!