Designaudit van jouw website, de kern en de inhoud ervan.

Laat je aanvraag achter en we zullen jouw website gratis analyseren!

Waarom is het belangrijk om een designaudit van de website uit te voeren?

“Design is vaak de eerste indruk die uw online publiek van uw bedrijf krijgt. Het is essentieel dat uw website design niet alleen aantrekkelijk is, maar ook functioneel en effectief in het overbrengen van uw boodschap. Een designaudit is de sleutel tot het onthullen van verbeterpunten en kansen om uw website te optimaliseren. Ontdek hoe een grondige designaudit u kan helpen om de online aanwezigheid van uw bedrijf te versterken en meer klanten aan te trekken.”

Plan hier je website-adviesgesprek

"Laat een aanvraag achter en we zullen uw website gratis analyseren!"

Welke taken lost een gratis website-ontwerp-audit op?

Gebruiksvriendelijkhei: evalueert de gebruiksvriendelijkheid van uw website om te zorgen voor een naadloze en intuïtieve gebruikerservaring.

Responsiviteit: Het controleren van de responsiviteit van uw website op verschillende apparaten en schermformaten om ervoor te zorgen dat deze op desktops, tablets en smartphones goed presteert.

Branding en Consistentie: de audit controleert of het design consistent is met uw merkidentiteit, inclusief kleurgebruik, lettertypen en logo-integratie, om een professionele uitstraling te behouden.

Contentorganisatie: Analyseert hoe de inhoud is georganiseerd en gepresenteerd om ervoor te zorgen dat belangrijke informatie gemakkelijk toegankelijk is voor de gebruikers.

Laadsnelheid: Controleert de laadsnelheid van de website, omdat traag laden de gebruikerservaring negatief kan beïnvloeden.

Call-to-Action Effectiviteit: Beoordeelt de effectiviteit van call-to-action-elementen, zoals knoppen en formulieren, om te zorgen dat ze duidelijk en aantrekkelijk zijn voor de bezoekers.

Navigatiestructuur: Evalueert de navigatiestructuur van de website om ervoor te zorgen dat bezoekers gemakkelijk de gewenste informatie kunnen vinden.

Beeldmateriaal en Grafisch Ontwerp: Kijkt naar de kwaliteit en relevantie van afbeeldingen en grafische elementen om ervoor te zorgen dat ze de boodschap van de website versterken.

Wat zult u ontvangen?

Wat krijg je bij een gratis audit?

Waarom werkt uw website niet?

Hoe de conversie van uw website te verhogen?

Manieren om verbeteringen aan te brengen om de conversie.

Waarom werkt het bij concurrenten wel en bij u niet?

Schrijf ons. We zullen de problemen met uw website oplossen.

Wat houdt een gratis design audit van de Online Sharks website in?

Webdesign gaat over het ontwerpen van de interface, de structuur en de vormgeving van een website.

Maar het hebben van een mooie website is niet genoeg om klanten aan te trekken; deze moet ook gebruiksvriendelijk zijn, passen bij het onderwerp en een eigentijds ontwerp hebben.

Bij de ontwikkeling van ALLE projecten passen we de principes van UX/UI-design toe, die naast een aantrekkelijke uitstraling ook gebruiksvriendelijkheid bieden.

Het webdesign moet onmiddellijk de aandacht van de bezoeker trekken; u krijgt mogelijk geen tweede kans om een positieve indruk te maken!

Schrijf ons voor een consult en een gratis analyse van uw website.

Waarom Online Sharks?

Hier wordt het idee werkelijkheid

Wij zijn experts

Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde specialisten met uitgebreide ervaring in digitale marketing. Wij weten hoe we uw bedrijf effectief kunnen promoten

Een persoonlijke benadering

Individuele benadering van elke klant. We doen er alles aan om de aandacht van de doelgroep te trekken en een positief resultaat voor uw bedrijf te bereiken

Kennis van de IT-markt

Wij hebben een diepgaand begrip van de IT-markt en zijn kenmerken, wat ons in staat stelt om effectieve strategieën te ontwikkelen die specifiek zijn voor uw bedrijf.

Bedrijfstransformatie

Onze digitale marketingoplossingen dragen bij aan de groei van uw IT-bedrijf door nieuwe klanten aan te trekken, omzet te vergroten en merkbekendheid te verhogen.

Plan hier je website-adviesgesprek

"Laat een aanvraag achter en we zullen uw website gratis analyseren!"