OUR SERVICES

Integrated digital marketing

Digitale marketing is een strategisch instrument dat je zal helpen succes te behalen in de online omgeving en nieuwe klanten aan te trekken. We maken gebruik van verschillende digitale kanalen en methoden, zoals sociale media, zoekmachineoptimalisatie, contentmarketing en nog veel meer. Het doel is om de bekendheid van jouw bedrijf te vergroten. Ons doel is om jou te voorzien van een stroom van kwalitatieve potentiële klanten en je te helpen meer succes te behalen met je bedrijf.

Bereik nieuwe hoogten samen met
Online Sharks.

Founded on trust.
Focused on relationships.

Wij bouwen vertrouwen op door communicatie, transparantie en resultaten. Onze specialisten in Dronten creëren unieke producten. We weten precies wat jouw bedrijf nodig heeft!

Top haaien Online Sharks

Wij zetten jouw ideeën om in een uniek product!

0 +
Afgeronde Projecten
0 %
Van Onze Klanten Zijn Tevreden
0 blik
één visie op de taak

Diensten die we leveren

Voor wie is marketing nodig

  • Voor bedrijven met online en offline verkooppunten en communicatie.
  • Voor bedrijven die de effectiviteit van hun huidige marketinginstrumenten willen verbeteren.
  • Voor bedrijven die naar een nieuw verkoopniveau willen stijgen.

    SEO, SMM, contextuele advertenties en webanalyse zijn de belangrijkste marketinginstrumenten die elkaars effectiviteit versterken. 

Ontwikkelingsfasen

Stap één
Analyse van bedrijf en niche

Wij verzamelen informatie over jouw bedrijfsactiviteiten. We analyseren de activiteiten van je concurrenten en bepalen je doelgroep.

Stap twee
Selectie van gereedschappen

Om potentiële klanten online aan te trekken, zijn er tal van instrumenten beschikbaar: SEO, SMM, Google-advertenties, adverteren, banners en meer. Het is belangrijk om juist die instrumenten te kiezen die het maximale resultaat voor het bedrijf opleveren en binnen het budget van de klant passen.

Stap drie
Instellingen

Wij selecteren kernwoorden waarmee jouw klanten je gemakkelijk op internet kunnen vinden. Wij ontwikkelen visueel materiaal en video’s voor snelle interactie. Wij stellen alle benodigde instrumenten nauwkeurig af.

Stap vier
Start

Nadat alle instrumenten zijn ingesteld, starten we het promotieproces. Je zult de eerste resultaten en potentiële klanten krijgen. We zullen analytische gegevens verzamelen over welke kanalen meer resultaten opleveren.

Stap vijf
Optimalisatie

Dit is een proces van verbetering en optimalisatie van de manieren waarop we ons bedrijf adverteren. Het doel is om de kosten voor het aantrekken van klanten te verlagen, zodat je meer winst kunt genereren. Wij ontdekken de beste manieren van promotie om onze reclame-inspanningen effectiever en succesvoller te maken. Op deze manier zorgen we voor duurzame groei van ons bedrijf en tevredenheid van onze klanten.

Neem contact met ons op en wij tillen je bedrijf naar een nieuw niveau!

Waarom Online Sharks?

Hier wordt het idee werkelijkheid

Wij zijn experts

Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde specialisten met uitgebreide ervaring in digitale marketing. Wij weten hoe we jouw bedrijf effectief kunnen promoten.

Een persoonlijke benadering

Individuele benadering van elke klant. We doen er alles aan om de aandacht van de doelgroep te trekken en een positief resultaat voor jouw bedrijf te bereiken.

Kennis van de IT-markt

Wij hebben diepgaande kennis van de IT-markt en zijn kenmerken, wat ons in staat stelt om effectieve strategieën te ontwikkelen die specifiek zijn voor jouw bedrijf.

Bedrijfstransformatie

Onze digitale marketingoplossingen dragen bij aan de groei van jouw IT-bedrijf door nieuwe klanten aan te trekken, omzet te vergroten en merkbekendheid te verhogen.

SEO | GOOGLE ADS | GOOGLE SHOPING | DISPLAY ADS | CONVERSIE OPTIMALISATIE | DIGITAL ANALYTICS

Voordelen van internetmarketing

Naamsbekendheid

Gebruik van diverse promotiekanalen om te communiceren met je doelgroep, zorgt voor naamsbekendheid en herkenbaarheid van jouw merk.

Toename in verkoop

Dankzij diverse promotiekanalen wordt de groei van de verkoop versneld en blijft de winstgevendheid behouden.

Maximaal publieksbereik

Een alomvattende promotie van het project stelt ons in staat om potentiële gebruikers maximaal te bereiken, ongeacht welk platform ze gebruiken.

Concurrentievoordeel behalen

Dankzij een alomvattende aanpak voor promotie verkrijgt het bedrijf concurrentievoordeel op de markt. Dit helpt om het marktaandeel te vergroten en een topspeler te worden.

Optimalisatie

Door verschillende kanalen voor reclame te gebruiken en de effectiviteit ervan te analyseren, worden degene geselecteerd die de grootste winstgevendheid opleveren.

Analytics

Dankzij een uitgebreide analyse kunnen de beste beslissingen worden gevonden voor de ontwikkeling van het bedrijf en het vergroten van potentiële klanten.

Plan hier je website-adviesgesprek

Laat een aanvraag achter en we zullen contact met je opnemen!