Website voor een bouwbedrijf

Vector

Deze sectie toont een klein deel van de websites die we de afgelopen jaren hebben gemaakt. Het ontwerp en de functionaliteit voldoen aan de wensen van onze klanten, hun doelen en doelstellingen.

Over het bedrijf

Vinke Bouw en Interieur BV is een ervaren bouwbedrijf, gespecialiseerd in het op maat maken van woon- en werkruimtes. Met meer dan 25 jaar aan ervaring en een geheel uniek ‘BIEN’-concept, biedt eigenaar Gert Vinke een complete service van ontwerp tot uitvoering. Hierbij draait alles om passie, eerlijkheid en respect voor het thuisgevoel. Vinke Bouw en Interieur BV behandelt het huis of de werkplek van de klant als hun heiligdom.  De eerste vraag die ze bij Vinke Bouw en Interieur BV aan de klant stellen is: wat is uw droom?

Hoe hebben we het bedrijf geholpen?

Wij hebben ons volledig ingezet voor de ontwikkeling van de website voor Vinke Bouw en Interieur BV, waarbij we niet alleen verantwoordelijk waren voor het visuele ontwerp, maar ook voor de selectie van lettertypen en kleurenschema’s die de identiteit van Vinke Bouw en Interieur BV ondersteunen. Vinke Bouw en Interieur BV had twee belangrijke pijlers voor ons: respect en professionaliteit. Dat zijn dan ook twee kernpunten die goed overeenkomen met wat Vinke Bouw en Interieur BV wil uitstralen.

We hebben een website gebouwd die niet alleen voor het oog (zeer) aantrekkelijk is, maar ook de waarden van Vinke Bouw en Interieur BV weerspiegelt. De website is erg tof geworden en vertelt het verhaal van eigenaar Gert Vinke.

Projectdoelstellingen

Het belangrijkste doel (en tegelijkertijd de grootste uitdaging) was om de normen en waarden van Gert Vinke (eigenaar Vinke Bouw en Interieur BV) op een goede manier terug te laten komen op de website. Deze waarden zijn namelijk enorm belangrijk voor Gert Vinke. 

Om dit doel te behalen, hebben we nauw samengewerkt met het team van Vinke Bouw en Interieur BV. We hebben urenlang met elkaar gesproken en onder andere een heel duidelijk klantenbestand aangemaakt. Puur om de waarden van Vinke Bouw en Interieur BV nóg beter te begrijpen.

We hebben ons doel weten te behalen vanwege onze nauwe samenwerking met Vinke Bouw en Interieur BV en goed naar hen te luisteren. We probeerden ons in zijn schoenen te verplaatsen en hebben zodoende de kernwaarden van Vinke Bouw en Interieur BV op een goede manier terug laten keren op zijn splinternieuwe website.

Typografie

Cormorant Garamond

Roboto

Regular  Medium  Bold

Cormorant Garamond

Roboto

Lettertype familie

ABCDIFGHIJKLMNOPQRST
UVWXYZ
ABCDIFGHIJKLMNOPQRST
UVWXYZ
ABCDIFGHIJKLMNOPQRST
UVWXYZ
ABCDIFGHIJKLMNOPQRST
UVWXYZ

Kleuren

Wil je een website die voor jou werkt?

Neem nu contact met ons op!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 2 uur contact met je op!