Heb jij een nieuwe webshop nodig?

Wij zijn het webdesign bureau dat een tikkeltje brutaal en helemaal gek is van het bouwen van webshops!

Bij ons kun je uitgaan van:

Bjorn livestro

Simpel, snel en succes!

Een webshop is essentieel omdat het je bedrijf 24/7 toegankelijk maakt voor klanten, waar ze ook zijn. Het vergroot je bereik ver buiten de lokale markt, waardoor je producten of diensten wereldwijd beschikbaar worden. Bovendien biedt het klanten het gemak van thuiswinkelen, wat tegenwoordig een must is. Een goede webshop verbetert ook je bedrijfsimago en creëert vertrouwen bij klanten. Vertrouw op Online Sharks en zie het verschil!
Bjorn Livestro ( mede-oprichter)
Bjorn Livestro ( mede-oprichter)
Read More
"Elke klik in je webshop is als een klant die door je digitale deur wandelt. Maak van elke pagina een welkomstmat!"

Duidelijk en simpel stappenplan!

1. Gesprek

Jij vertelt, wij denken mee

2. Voorstel

Een duidelijke offerte, geen verrassingen achteraf

3. Design

Op basis van jouw wensen wordt een uniek & professioneel webdesign gemaakt

4. Feedback

We zijn benieuwd naar je mening. We blijven designen tot jij tevreden bent!

5. Bouwen

Design akkoord? Dan gaan wij aan de slag met het bouwen van je webshop

6. Live gaan

Klaar om je webshop te laten knallen in Google!

Bjorn livestro
Bjorn livestro

Daag ons uit met jouw project!

WEBSITES | WEBSHOPS | APPS | HOSTING | ONDERHOUD | UI/UX DESIGN | SEO

Wat onze klanten zeggen

"Ondernemerschap gaat niet over ideeën. Het gaat over het realiseren van ideeën."

Plan hier een adviesgesprek

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik zeker dat mijn website er precies uitziet zoals ik dat wil?

We zetten de website pas online op het moment dat jij helemaal tevreden bent. Dus ben jij nog niet tevreden? Dan zijn wij simpelweg nog niet klaar en moeten we nog aan de bak. Als de website al online staat en je krijgt achteraf alsnog een geniale ingeving, dan is er nog steeds niets aan de hand. Je hebt sowieso nog 1 herzieningsronde en bij sommige pakketten kan je een maand nadat de website online staat onbeperkt aanpassingen doorgeven. Check onze pakketten voor meer informatie hierover.

Kan ik de website die ik momenteel gebruik door jullie laten aanpassen?

Wij kunnen de website waar je nu al gebruik van maakt aanpassen aan je behoeftes. We kunnen het ontwerp, de laadsnelheid en andere factoren die van invloed zijn op de conversie van de website verbeteren. Het kan zo zijn dat we geen aanpassingen op de website aannemen omdat het soms zo slecht ontworpen is dat het beter, sneller en goedkoper is om een nieuw project vanaf nul te maken in plaats van te werken aan wat er al is. Samen komen we er wel uit!

Waar kan ik teksten vinden om mijn website mee te vullen?

Er zijn twee opties:

Je schrijft zelf de teksten voor de website.

Je bestelt de diensten van onze copywriter voor het schrijven van unieke artikelen. Wij raden af om informatie van andere websites te kopiëren, omdat dit in de toekomst een negatieve invloed kan hebben op de zoekmachineoptimalisatie van de website. Daarnaast schend je ook nog eens de auteursrechten en kan je website worden bestraft in de zoekresultaten. Onze copywriter staat klaar om de meest unieke teksten voor jouw website te tikken!

Wat is een domeinnaam en hosting? Waarom zijn ze nodig?

De hosting op een website verwijst naar de dienst waarbij de bestanden en gegevens van een website worden opgeslagen op een server die toegankelijk is via het internet, waardoor de website beschikbaar wordt voor bezoekers om te bekijken en te gebruiken. Hostingproviders beheren en onderhouden deze servers, zodat websites 24/7 online kunnen blijven.

Een domein is het online adres van de website, oftewel de locatie ervan op internet. Technisch gezien is een domeinnaam een ​​registratie in een database. Wanneer een gebruiker een domeinnaam invoert in de adresbalk van een browser, begrijpt de computer welke website moet worden getoond en onder welk adres het verzoek moet worden verzonden.

Als je nog nooit eerder met het registreren van een domein en hosting te maken hebt gehad, kunnen wij deze taak voor je uitvoeren en alles op jouw gegevens registreren. We registreren geen domeinen op onze gegevens en eigenen ons geen domeinen of hosting toe.

Hoe bestel ik meteen een website?

Je kunt direct contact met ons opnemen door ons te bellen. Je kunt ook ons contactformulier invullen en je wensen beschrijven. Wij zullen dan op een later moment contact met je opnemen. Via het formulier kun je bijvoorbeeld antwoord geven op de volgende vragen:

Wat voor bedrijf heb je (welke producten of diensten verkoop je)?
Waarom heb je een website/logo/naamgeving/advertenties nodig (wat wil je aan bezoekers overbrengen)?
Wat heb je al (logo, huisstijl, foto’s, teksten voor de website, etc.)?
Hoe snel wil je het eindproduct hebben?

We zullen je razendsnel terugbellen en de details uitgebreid met je bespreken.

Kan ik in termijnen betalen?

De betaling gebeurt eigenlijk altijd in twee termijnen. De eerste 50% betaal je vóór lancering van de website en de andere 50% betaal je binnen 14 dagen ná lancering van de website.

Hoe lang duurt het ongeveer totdat mijn website online staat?

Wij blinken uit in snelheid. Vanaf het moment dat jij hebt besloten met ons in zee te gaan, gaan wij keihard aan het werk. We kunnen binnen 5 werkdagen je website in de lucht hebben. Met ons bespaar je zowel tijd als geld.

Is het instellen van reclame inbegrepen in het dienstenpakket?

Aanvullend op je website kun je een volledig unieke reclamecampagne bestellen. Dit is een aparte service, maar je kan er zeker van zijn dat je reclame succesvol werkt en klanten naar je trekt. Bovendien hebben we enkele van de beste SEO-specialisten in Nederland. Wij bieden een service voor het volledig instellen van analytics, Google Search Console en conversies.

Ik zie alleen prijzen voor websites. Hoe kan ik de prijzen voor een logo, banners, reclame-instellingen, enz. te weten komen?

Geen zorgen; ook dat maken we. Onze creatieve designers weten de mooiste logo’s, banners etc. voor je te ontwerpen. Wij geloven dat elk project uniek is en dus ook een unieke aanpak verdient. Daarom hebben we hier geen vaste tarievenlijst voor. Vertel ons meer over je project en wij zullen je meer vertellen over de kosten!

Bjorn livestro
Bjorn livestro

Nog steeds niet overtuigd? In het ergste geval word je slimmer!