Wie zijn wij nou eigenlijk precies?

Maak kennis met ons multi-culturele team en ontdek hoe onze individuele krachten elkaar versterken!

Dit is dus ons verhaal

De perfecte website voor jou bouwen, dat is ons doel. Maar hoe zijn we zo bij elkaar gekomen? Sommigen van ons gaan way back, weer anderen zijn getrouwd en soms spreken we (letterlijk) elkaars taal niet. In ieder geval overstijgt onze ervaring leeftijd en grenzen!
Beide oprichters van Online Sharks brengen hun eigen expertise mee. Bjorn heeft in Nederland diepgaande kennis opgedaan van sales en conversie, Vitaly heeft zijn ervaring in marketing en development meegenomen uit Oekraïne.
We geloven in teamwork. We zijn gevestigd in Dronten en ons team bestaat uit professionals met allerlei achtergronden en kennis, van contentcreatie tot webontwikkeling. Samen gaan we voor de hoogste kwaliteit en maatwerkoplossingen.

Onze haaien

Wij maken ideeën werkelijkheid!
We doen meer dan van ons wordt verwacht.

Bjorn

Eigenaar & verkoop

Onze belangrijkste haai.
Deze knappe man is 22 jaartjes jong en kan lullen als geen ander. Opgevoed door een vader en moeder die beiden succesvolle ondernemers zijn, is het hem met de paplepel in gegoten. Nog voordat hij kon lopen, had hij al zijn eerste handeltje in knuffels.
Door zijn jarenlange ervaring in de uitvaartbranche als ondernemer en zijn side-projects met verschillende webshops, kent Bjorn als geen ander de klappen van de zweep in het online ondernemen.
Zijn uitgebreide kennis van onder andere UX, design, sales en conversie is gecreëerd door gewoon te doen, fouten te maken en daar weer van leren. Intussen is hem niks meer onbekend en is zijn specialisme een zegen voor anderen!

Doctor in de filosofie, internetmarketeer en zakenexpert. Hij is een van de drijvende krachten achter het bedrijf. Vitaly werd ondernemer in 2010, vlak nadat hij was afgestudeerd. Hij realiseerde zich echter al snel dat het onmogelijk was om een succesvol bedrijf op te bouwen zonder diepgaande kennis, dus bleef hij studeren. Vitaly heeft een PhD en drie andere diploma’s in economie, marketing en diverse bedrijfsopleidingen. Hij studeert verder aan de “BigMoney universiteit”. Zijn academische kennis in combinatie met zijn praktische ondernemerservaring zal jouw bedrijf zeker ten goede komen.

Vitaly

Eigenaar & Online marketeer

Dmytro

Developer

Een ontwikkelingshaai met 6 jaar ervaring. Dmytro heeft 380 websites ontwikkeld in 21 landen en staat op de 15e plaats in websiteontwikkeling. Hij heeft een master in computerwetenschappen. Er zijn geen projecten te groot voor hem.

Jeffrey

Manager

Jeffrey is onze opmerkelijke manager met meer dan 10 jaar ervaring in marketing. Zijn hoge communicatievaardigheden en praktische ervaring maken hem onmisbaar bij het oplossen van complexe taken. Dankzij zijn talent om het team te motiveren, heerst er altijd een sfeer van vertrouwen en wederzijdse ondersteuning bij ons. Jeffrey is een echte professional die weet hoe technische expertise te combineren met uitstekende menselijke kwaliteiten.

Onze UX/UI-ontwerper is de haai achter de gebruikerservaring op onze website. Met oog voor detail en een passie voor esthetiek streeft Antonina ernaar om elke interactie met onze site soepel en zinvol te laten verlopen. Ze doceert daarnaast nog eens aan twee IT-scholen, waar ze studenten Web Designe Pro onderwijst.

Antonina

UX/UI Designer

Mirjam

Boekhouder

Mirjam is een professional die helpt de financiële stabiliteit van ons bedrijf te waarborgen. Met haar hulp zijn we ervan overtuigd dat onze financiële processen altijd efficiënt en nauwkeurig verlopen.

Ulyana is een ontwerpster met een diploma van de kunstacademie Salvador Dali. Ze heeft een aangeboren gevoel voor artistieke smaak en veelzijdig creatief denken. Haar uniciteit ligt in haar vermogen om elk idee in jouw hoofd om te zetten in een project dat de aandacht trekt van iedereen die het ziet.

Ulyana

Grafisch ontwerper

Oleh

SEO-expert

Oleh is onze SEO-expert met meer dan 7 jaar ervaring. Hij is een expert in technische optimalisatie van websites met vaardigheden in webontwikkeling en programmeren. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het creëren van een juiste websitearchitectuur en het verbeteren van conversie- en gedragsfactoren. Oleg is bedreven in het effectief genereren van gratis zoekverkeer. 

Jonno is een copywriter met een diepe achtergrond in journalistiek en jarenlange ervaring in de wereld van websites en marketing. Hij beheerst de Nederlandse taal perfect en heeft vaardigheden in webontwikkeling, waardoor hij inhoud kan creëren die geoptimaliseerd is voor SEO en marketing. Zijn teksten boeien niet alleen de lezers, maar zetten sitebezoekers ook effectief om in klanten. Jonno is die zeldzame werknemer die weet hoe woorden voor jouw bedrijf kunnen werken.

Jonno Pattipeilohy

Copywriter

Wat maakt ons uniek?

Een team met verschillende soorten haaien, maar met één prooi. Dat maakt ons gevaarlijker dan wie dan ook!

Onze projecten

Want to join?

Stuur ons een bericht. Wij brengen jouw idee tot leven!