Wie zijn wij nou eigenlijk precies?

Maak kennis met ons multi-culturele team en ontdek hoe onze individuele krachten elkaar versterken!

Dit is dus ons verhaal

De perfecte website voor jou bouwen, dat is ons doel. Maar hoe zijn we zo bij elkaar gekomen? Sommigen van ons gaan way back, weer anderen zijn getrouwd en soms spreken we (letterlijk) elkaars taal niet. In ieder geval overstijgt onze ervaring leeftijd en grenzen!
Beide oprichters van Online Sharks brengen hun eigen expertise mee. Bjorn heeft in Nederland diepgaande kennis opgedaan van sales en conversie, Vitaly heeft zijn ervaring in marketing en development meegenomen uit Oekraïne.
We geloven in teamwork. We zijn gevestigd in Dronten en ons team bestaat uit professionals met allerlei achtergronden en kennis, van contentcreatie tot webontwikkeling. Samen gaan we voor de hoogste kwaliteit en maatwerkoplossingen.

Onze haaien

Wij maken ideeën werkelijkheid!
We doen meer dan van ons wordt verwacht.

Bjorn

Eigenaar & verkoop

Onze belangrijkste haai.

Ik ben Bjorn Livestro, 24 jaar en een echte enthousiasteling als het gaat om online marketing. Ik ben opgegroeid in een nest van ondernemers, waar ik al jong leerde wat ondernemerschap betekent. Ooit begon ik met het wegbrengen van vuilniszakken voor 50 cent op de camping. En nu? Nu ben ik de trotse eigenaar van Online Sharks, een webdesign bureau met meer dan 10 medewerkers onder mijn vleugels!

Mijn reis door de wereld van het ondernemen heeft me veel geleerd. Mijn avonturen als ondernemer in de uitvaartbranche en mijn zijprojecten in diverse webshops, hebben me de fijne kneepjes van het online zakendoen bijgebracht. UX, design, sales, conversie – noem maar op, ik heb het geleerd door te doen, fouten te maken en daarvan te leren. Mijn motto? “If you never fail, you can never win.” Voor ondernemers die het anders durven te doen: laten we samen iets geweldigs bouwen!

Doctor in de filosofie, internetmarketeer en zakenexpert. Vitaly is een van de drijvende krachten achter het bedrijf. Vlak nadat Vitaly in 2010 was afgestudeerd, werd hij ondernemer. Hij realiseerde zich echter al snel dat het onmogelijk was om een succesvol bedrijf op te bouwen zonder diepgaande kennis, dus bleef hij studeren. Vitaly heeft een PhD en drie andere diploma’s in economie, marketing en diverse bedrijfsopleidingen. Zijn academische kennis in combinatie met zijn praktische ondernemerservaring zal jouw bedrijf zeker ten goede komen.

Vitaly

Eigenaar & verkoop

Dmytro

Developer

Een ontwikkelingshaai met 7 jaar ervaring. Dmytro heeft 450 websites ontwikkeld in 21 landen en staat op de 15e plaats in websiteontwikkeling. Hij heeft een master in computerwetenschappen. Er zijn geen projecten te groot voor hem.

Dmitriy weet hoe hij uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan helpen en de klantervaring kan verbeteren. Eerder werkte hij bij Google als tester, dus hij weet precies wat uw klanten willen!

Jonno is afgestudeerd aan de School voor Journalistiek en kwam het bedrijf binnenlopen als copywriter. Hij beheerst de Nederlandse taal perfect en heeft jarenlange ervaring in de wereld van websites en marketing. Jonno is erg ambitieus en hij pakte al snel grote projecten op. Vanwege zijn communicatieve vaardigheden en analytische denkvermogen, groeide Jonno al snel door tot projectmanager bij Online Sharks. Er is geen uitdaging te groot voor hem.

Jonno

Projectmanager & copywriter

Onze UX/UI-ontwerper is de haai achter de gebruikerservaring op onze website. Met oog voor detail en een passie voor esthetiek streeft Antonina ernaar om elke interactie met onze site soepel en zinvol te laten verlopen. Ze doceert daarnaast nog eens aan twee IT-scholen, waar ze studenten Web Designe Pro onderwijst.

Antonina

UX/UI Designer

Wendy

Designer

Wendy is een ontwerpster met een diploma van de kunstacademie Salvador Dali. Ze heeft een aangeboren gevoel voor artistieke smaak en veelzijdig creatief denken. Haar uniciteit ligt in haar vermogen om elk idee in jouw hoofd om te zetten in een project dat de aandacht trekt van iedereen die het ziet.

Oleh is onze SEO-expert met meer dan 7 jaar ervaring. Hij is een expert in technische optimalisatie van websites met vaardigheden in webontwikkeling en programmeren. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het creëren van een juiste websitearchitectuur en het verbeteren van conversie- en gedragsfactoren. Oleg is bedreven in het effectief genereren van gratis zoekverkeer. 

Oleh

SEO-expert

Mirjam

Boekhouder

Mirjam is een professional die helpt de financiële stabiliteit van ons bedrijf te waarborgen. Met haar hulp zijn we ervan overtuigd dat onze financiële processen altijd efficiënt en nauwkeurig verlopen.

Wat maakt ons uniek?

Een team met verschillende soorten haaien, maar met één prooi. Dat maakt ons gevaarlijker dan wie dan ook!

Want to join?

Stuur ons een bericht. Wij brengen jouw idee tot leven!