Wie zijn wij nou
eigenlijk precies?

Maak kennis met de mensen die ons bedrijf speciaal maken. Kom meer
te weten over elk teamlid en hun rol in het bereiken van onze doelen

Groei met ons mee

De perfecte website voor jou bouwen, dat is ons doel. Maar hoe zijn we zo bij elkaar gekomen? Sommigen van ons gaan way back, weer anderen zijn getrouwd en soms spreken we (letterlijk) elkaars taal niet. In ieder geval overstijgt onze ervaring leeftijd en grenzen!

Beide oprichters van Online Sharks brengen hun eigen expertise mee. Bjorn heeft in Nederland diepgaande kennis opgedaan van sales en conversie, Vitaly heeft zijn ervaring in marketing en development meegenomen uit Oekraïne.

We geloven in teamwork. We zijn gevestigd in Dronten en ons team bestaat uit professionals met allerlei achtergronden en kennis, van contentcreatie tot webontwikkeling. Samen gaan we voor de hoogste kwaliteit en de beste oplossingen.

Onze haaien

Ontmoet de mensen die ideeën omzetten in realiteit

Bjorn

Eigenaar & verkoop

Ik ben Bjorn Livestro, 24 jaar en een echte enthousiasteling als het gaat om online marketing. Ik ben opgegroeid in een nest van ondernemers, waar ik al jong leerde wat ondernemerschap betekent. Ooit begon ik met het wegbrengen van vuilniszakken voor 50 cent op de camping. En nu? Nu ben ik de trotse eigenaar van Online Sharks, een webdesign bureau met meer dan 10 medewerkers onder mijn vleugels!

Mijn reis door de wereld van het ondernemen heeft me veel geleerd. Mijn avonturen als ondernemer in de uitvaartbranche en mijn zijprojecten in diverse webshops, hebben me de fijne kneepjes van het online zakendoen bijgebracht. UX, design, sales, conversie – noem maar op, ik heb het geleerd door te doen, fouten te maken en daarvan te leren. Mijn motto? “If you never fail, you can never win.” Voor ondernemers die het anders durven te doen: laten we samen iets geweldigs bouwen!

Vitaly

Eigenaar & marketeer

Doctor in de filosofie (PhD), internetmarketeer en bedrijfsexpert.
Vitaly is sinds 2010 actief als zakenman op het gebied van toerisme, marketing en online verkoop. Sindsdien beheert hij ook zijn eigen websites.
Vitaly is ervan overtuigd dat het onmogelijk is om een succesvol bedrijf op te bouwen zonder diepgaande kennis. Daarom studeert hij voortdurend door aan verschillende cursussen en heeft hij al diploma’s in toerisme, economie en marketing.
De combinatie tussen de academische kennis en ondernemingservaring van Vitaly zal je bedrijf absoluut ten goede komen.

Jonno

Projectmanager & copywriter

Jonno is afgestudeerd aan de School voor Journalistiek en kwam het bedrijf binnenlopen als copywriter. Hij beheerst de Nederlandse taal perfect en heeft ervaring opgedaan in de wereld van websites en marketing. Jonno is erg ambitieus en hij pakte al snel grote projecten op. Vanwege zijn communicatieve vaardigheden en analytische denkvermogen, groeide Jonno al snel door tot projectmanager bij Online Sharks. Geen uitdaging is voor hem te groot.

Jamian

Projectmanager

Jamian onze projectmanager. Met een rijke achtergrond in de commerciële wereld, brengt Jamian een unieke combinatie van strategisch inzicht en praktische ervaring met zich mee. Zijn passie voor projectmanagement en zijn vermogen om complexe projecten tot een succesvol einde te brengen, maken hem een waardevolle aanwinst voor ons team. Jamian’s commerciële achtergrond geeft hem een scherp oog voor detail en klantgerichtheid, wat essentieel is voor het leveren van uitzonderlijke resultaten. 

Cainey

Branding expert

Cainey is een unieke designer en branding expert met talloze jaren ervaring en prachtige resultaten in artwork. Voorheen een zelfstandig ondernemer, brengt hij een schat aan kennis en creativiteit mee. Cainey’s vermogen om visuele meesterwerken te creëren, maakt hem een gewaardeerde professional in zijn vakgebied. Zijn unieke aanpak en passie zorgen ervoor dat elk project opvalt en impact maakt.

Dmytro

Developer

Een ontwikkelingshaai met 7 jaar ervaring. Dmytro heeft 450 websites ontwikkeld in 21 landen en staat op de 15e plaats in websiteontwikkeling. Hij heeft een master in computerwetenschappen. Er zijn geen projecten te groot voor Dmytro.

Stas

Developer

Stas is een developer die al meer dan 5 jaar websites bouwt, animeert en versnelt.
Hij heeft al meer dan 100 projecten succesvol afgerond.
Als je een perfecte website wilt, dan moet je bij Stas zijn!
Stas heeft 2 diploma’s: een bachelordiploma in systeemanalyse en Rechtsgeleerdheid, dus hij zorgt voor de beveiliging en analyse van jouw website.

Antonina

UX/UI Designer

Antonina is de haai achter de gebruikerservaring op onze website. Met oog voor detail en een passie voor esthetiek streeft Antonina ernaar om elke interactie met onze site soepel en zinvol te laten verlopen.

Daarnaast geeft ze les op twee IT-scholen, waar ze studenten opleidt in Web Design Pro

Dmytro

UX/UI Designer

Design moet bedrijfsproblemen oplossen en gebruiksvriendelijk zijn – dat zijn de kernprincipes van Dmytro. Dmytro past de User-Centred Design-aanpak toe, doet grondig onderzoek en nog veel meer om een prachtig, maar vooral nuttig eindproduct neer te zetten.

Oleh

SEO-expert

Oleg is onze SEO-specialist met meer dan 7 jaar ervaring. Hij is een expert in technische websiteoptimalisatie met vaardigheden op het gebied van webontwikkeling en programmeren.Oleg is ook gespecialiseerd in het creëren van de juiste website-architectuur en het verbeteren van conversie- en gedragsfactoren. Hij weet hoe hij effectief gratis zoekverkeer kan genereren.

Mirjam

Boekhouder

Mirjam is een professional die helpt de financiële stabiliteit van ons bedrijf te waarborgen. Met haar hulp zijn we ervan overtuigd dat onze financiële processen altijd efficiënt en nauwkeurig verlopen

Alex

Motion- en grafisch ontwerp

Alex is onze expert in motion- en grafisch ontwerp met meer dan 5 jaar ervaring. Hij brengt visuele beelden tot leven en heeft talloze projecten succesvol afgerond voor klanten over de hele wereld. Alex combineert creativiteit en technische vaardigheden, waardoor hij dynamische en realistische animaties creëert. Als je animaties wilt die echt de aandacht trekken, moet je bij Alex zijn!

Margo

Docent Engels

Margo, onze toegewijde Engelse lerares, heeft een grote impact gehad op onze Oekraïense werknemers. Met haar expertise en passie heeft ze hun Engelse taalvaardigheden naar een hoger niveau gebracht. Margo’s innovatieve lesmethoden en geduldige benadering zorgen voor een stimulerende leeromgeving. Dankzij haar inspanningen kunnen onze Oekraïense collega’s nu effectiever communiceren en excelleren in hun professionele rollen.

Ons team in foto's

Voel de sfeer van samenwerking met Online Sharks! 

Laat een berichtje achter

Wij houden van contact. Gebruik dit formulier om vragen te stellen, een project te bespreken of ideeën en suggesties te delen. Je kunt ook contact met ons opnemen per telefoon, e-mail of door naar ons kantoor in Dronten te komen. De koffie staat voor je klaar!

‘Een website is de eerste indruk voor een potentiële klant’

Bjorn Livestro

Mede-Oprichter