Wil jij een nieuwe
website
 laten maken?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is onze passie om een website te bouwen die matcht met de uitstraling van je bedrijf. We zijn gespecialiseerd in alles omtrent design, websitebouw en Google kanalen. Online Sharks gaat voor een gerichte aanpak met een schitterend eindresultaat!

Efficiëntie en kwaliteit

De beste oplossingen om jouw bedrijfswinsten te verhogen

Individuele aanpak

Elke website is uniek en afgestemd op jouw behoeften

Garantie op kwaliteit

Na de release van de website blijven we deze ondersteunen

Alles onder één dak

Zo houden we de lijntjes kort en kunnen we altijd helpen

Hoogwaardig en bijzonder

Bij Online Sharks maken we websites die in het oog springen, gebruiksvriendelijk zijn en voldoen aan jouw zakelijke doelstellingen. Geen stress, geen zoektocht naar extra specialisten en geen andere ongemakken – gewoon duidelijke oplossingen, innovatief ontwerp en één aanspreekpunt. We hechten ontzettend veel waarde aan klanttevredenheid, dus we staan altijd open om naar je te luisteren. 

‘Een website is de eerste indruk voor een potentiële klant’

Bjorn Livestro

Mede-Oprichter

Van idee tot oplevering

Ontdek hoe we stap voor stap aan je project werken, van het eerste idee tot een succesvolle oplevering.

1. Gesprek

Jij vertelt, wij denken

2. Voorstel

Een duidelijke offerte, geen verrassingen achteraf

3. Design

Op basis van jouw wensen wordt een uniek & professioneel design gemaakt

4. Feedback

We zijn benieuwd naar je mening. We blijven designen tot jij tevreden bent!

5. Bouwen

Design akkoord? Dan gaan wij aan de slag met het bouwen van je website

6. Live gaan

Klaar om je website te laten knallen in Google!

Laten we beginnen!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om naar je behoeften te luisteren en je te helpen ze te realiseren.

Functionaliteit die altijd inbegrepen zijn!

Ontdek de belangrijkste functies die altijd zijn inbegrepen in onze servicepakketten

Reviews

SSL-Certificaat

Google-Maps kaartje

Links met socials

Contactformulier

Online chat

Afteller voor actie

Calculator

Actieknoppen

Installatie en hosting

E-mailinstellingen

Website testen

Cursus op website

Installatie meet tools

Back-ups en beveiliging

Creativiteit en professionaliteit

Bekijk ons portfolio, waar elk project een uiting is van de tevredenheid van onze klanten. Zie hoe we ideeën tot leven brengen en helpen om online succesvol te zijn.

Geloof ons niet, maar geloof onze klanten

Ervaar zelf dat onze klanten tevreden zijn over ons werk. Kijk wat ze zeggen over ons bedrijf en onze diensten

Veelgestelde vragen en antwoorden

Krijg antwoord op de meest voorkomende vragen die je kunt hebben als je met ons samenwerkt.

We zetten de webshop pas online op het moment dat jij helemaal tevreden bent. Dus ben jij nog niet tevreden? Dan zijn wij simpelweg nog niet klaar en moeten we nog aan de bak. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Er zijn twee opties:

Je schrijft zelf de teksten voor de webshop.

Je bestelt de diensten van onze copywriter voor het schrijven van unieke teksten voor je producten. Wij raden af om informatie van andere websites te kopiëren, omdat dit in de toekomst een negatieve invloed kan hebben op de zoekmachineoptimalisatie van de website. Daarnaast schend je ook nog eens de auteursrechten en kan je website worden bestraft in de zoekresultaten. Onze copywriter staat klaar om de meest unieke teksten voor jouw webshop te tikken!

De hosting op een webshop verwijst naar de dienst waarbij de bestanden en gegevens van een webshop worden opgeslagen op een server die toegankelijk is via het internet, waardoor de webshop beschikbaar wordt voor bezoekers om te bekijken en te gebruiken. Hostingproviders beheren en onderhouden deze servers, zodat webshops 24/7 online kunnen blijven.

Een domein is het online adres van de webshop, oftewel de locatie ervan op internet. Technisch gezien is een domeinnaam een ​​registratie in een database. Wanneer een gebruiker een domeinnaam invoert in de adresbalk van een browser, begrijpt de computer welke website/webshop moet worden getoond en onder welk adres het verzoek moet worden verzonden.

Als je nog nooit eerder met het registreren van een domein en hosting te maken hebt gehad, kunnen wij deze taak voor je uitvoeren en alles op jouw gegevens registreren. We registreren geen domeinen op onze gegevens en eigenen ons geen domeinen of hosting toe.

Je kunt direct contact met ons opnemen door ons te bellen. Je kunt ook ons contactformulier invullen en je wensen beschrijven. Wij zullen dan op een later moment contact met je opnemen. Via het formulier kun je bijvoorbeeld antwoord geven op de volgende vragen:

Wat voor bedrijf heb je (welke producten of diensten verkoop je)?
Waarom heb je een website/logo/naamgeving/advertenties nodig (wat wil je aan bezoekers overbrengen)?
Wat heb je al (logo, huisstijl, foto’s, teksten voor de website, etc.)?
Hoe snel wil je het eindproduct hebben?

We zullen je razendsnel terugbellen en de details uitgebreid met je bespreken.

De betaling gebeurt eigenlijk altijd in twee termijnen. De eerste 50% betaal je vóór lancering van de webshop en de andere 50% betaal je binnen 14 dagen ná lancering van de webshop.

Wij blinken uit in snelheid, maar het bouwen van een webshop duurt over het algemeen iets langer dan het bouwen van een website. Vanaf het moment dat jij hebt besloten met ons in zee te gaan, gaan wij keihard aan het werk. We kunnen binnen 10 werkdagen je webshop in de lucht hebben. Met ons bespaar je zowel tijd als geld.

Laat een berichtje achter

Wij houden van contact. Gebruik dit formulier om vragen te stellen, een project te bespreken of ideeën en suggesties te delen. Je kunt ook contact met ons opnemen per telefoon, e-mail of door naar ons kantoor in Dronten te komen. De koffie staat voor je klaar!

‘Een website is de eerste indruk voor een potentiële klant’

Bjorn Livestro

Mede-Oprichter