Uitvaartcentrum De Wissel in Dronten

Vector.svg

Deze sectie toont een klein deel van de websites die we de afgelopen jaren hebben gemaakt. Het ontwerp en de functionaliteit voldoen aan de wensen van onze klanten, hun doelen en doelstellingen.

Over het bedrijf

Uitvaartcentrum De Wissel is net verbouwd, En wil meer open zijn voor de maatschappij. Een compleet andere look nodig. Het is een familie bedrijf en wil graag open zijn naar Dronten, Ze willen burgers en willen mensen uit Dronten ook iets nieuws geven dus zijn ze begonnen met De Wissel en nu het verbouwd is. Is het mooier dan ooit voor de gemeente Dronten. Maar ook voor hun want Ze doen dit ook want ze willen de families het mooiste afscheid van geliefde geven die mogelijk is. En dat helpt dit gebouw heel erg bij

Bekijk de casestudy ->

Wat was ons doel?

Een webshop voor kisten is eigenlijk een zeer complexe en ongebruikelijke taak. Het kiezen van een kist voor iemand die een dierbare heeft verloren, is emotioneel zeer moeilijk. Daarom was het doel om een ​​emotioneel rustig ontwerp te creëren en na te denken over hoe we mensen in moeilijke tijden konden ondersteunen. En natuurlijk moesten we de conversie van de website verhogen, want de afgelopen maanden leed het bedrijf verliezen.

Projectdoelstellingen

We zijn erin geslaagd een zeer gebruiksvriendelijke en begrijpelijke website te bouwen. In neutrale, rustige kleuren. We hebben speciale aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de zoekfunctie met goede productfilters, de mogelijkheid om producten te vergelijken en toe te voegen aan favorieten. Een zeer goed besluit was om aandacht te besteden aan de knoppen “product delen op sociale media”. De meeste bestellingen kwamen binnen nadat mensen de kist hadden goedgekeurd met hun hele familie, wat de conversie aanzienlijk verhoogde. En natuurlijk hebben knoppen voor advies en WhatsApp-chat geholpen.

De nieuwe website begon 36% meer conversies op te leveren uit Google Ads-advertenties! Ook is de gemiddelde tijd die klanten op de pagina doorbrengen met anderhalve minuut toegenomen, en het aantal bezochte pagina’s is verdubbeld in vergelijking met de vorige versie. Dit is echt een indrukwekkend resultaat.

Typografie

Regular  Medium  Bold

Arial
Arial

Lettertype familie

ABCDIFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
ABCDIFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Kleuren

Wil je een website die voor jou werkt?

Neem nu contact met ons op!