Nieuwe online Winkel nodig? Wij Maken hem!

Het is onze passie om een webshop te creëren die past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Ons jonge en energieke team is gespecialiseerd in alles wat met sales en conversies te maken heeft. Online Sharks staat garant voor een denderende webshop.

Efficiëntie en kwaliteit

De beste oplossingen om jouw bedrijfswinsten te verhogen

Individuele aanpak

Elke website is uniek en afgestemd op jouw behoeften

Garantie op kwaliteit

Na de release van de site blijven we deze ondersteunen

Alles onder één dak

Zo houden we de lijntjes kort en kunnen we altijd helpen

Simpel, snel en succes!

Een webshop is essentieel omdat het je bedrijf 24/7 toegankelijk maakt voor klanten, waar ze ook zijn. Het vergroot je bereik ver buiten de lokale markt, waardoor je producten of diensten wereldwijd beschikbaar worden. Bovendien biedt het klanten het gemak van thuiswinkelen, wat tegenwoordig een must is. Een goede webshop verbetert ook je bedrijfsimago en creëert vertrouwen bij klanten. Vertrouw op Online Sharks en zie het verschil!

‘Een website is de eerste indruk voor een potentiële klant’

Bjorn Livestro

Mede-Oprichter

Van idee tot oplevering

Ontdek hoe we stap voor stap aan je project werken, van het eerste idee tot een succesvolle oplevering.

1. Gesprek

Jij vertelt, wij denken

2. Voorstel

Een duidelijke offerte, geen verrassingen achteraf

3. Design

Op basis van jouw wensen wordt een uniek & professioneel design gemaakt

4. Feedback

We zijn benieuwd naar je mening. We blijven designen tot jij tevreden bent!

5. Bouwen

Design akkoord? Dan gaan wij aan de slag met het bouwen van je website

6. Live gaan

Klaar om je website te laten knallen in Google!

Laten we beginnen!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om naar je behoeften te luisteren en je te helpen ze te implementeren

Functionaliteit die altijd inbegrepen zijn!

Ontdek de belangrijkste functies die altijd zijn inbegrepen in onze servicepakketten

Reviews

SSL-Certificaat

Google-Maps kaartje

Links met socials

Contactformulier

Online chat

Afteller voor actie

Calculator

Actieknoppen

Installatie en hosting

E-Mailinstellingen

Website testen

Cursus op website

Installatie meet tools

Back-ups en beveiliging

Creativiteit en professionaliteit

Bekijk ons portfolio, waar elk project een uiting is van de tevredenheid van onze klanten. Zie hoe we hun ideeën tot leven brengen en hen helpen online succesvol te zijn

Geloof ons niet, maar geloof onze klanten

Ervaar zelf dat onze klanten tevreden zijn over ons werk. Kijk wat ze zeggen over ons bedrijf en onze diensten

Veelgestelde vragen en antwoorden

Krijg antwoord op de meest voorkomende vragen die je kunt hebben als je met ons samenwerkt.

We zetten de webshop pas online op het moment dat jij helemaal tevreden bent. Dus ben jij nog niet tevreden? Dan zijn wij simpelweg nog niet klaar en moeten we nog aan de bak. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Er zijn twee opties:

Je schrijft zelf de teksten voor de webshop.

Je bestelt de diensten van onze copywriter voor het schrijven van unieke teksten voor je producten. Wij raden af om informatie van andere websites te kopiëren, omdat dit in de toekomst een negatieve invloed kan hebben op de zoekmachineoptimalisatie van de website. Daarnaast schend je ook nog eens de auteursrechten en kan je website worden bestraft in de zoekresultaten. Onze copywriter staat klaar om de meest unieke teksten voor jouw webshop te tikken!

De hosting op een webshop verwijst naar de dienst waarbij de bestanden en gegevens van een webshop worden opgeslagen op een server die toegankelijk is via het internet, waardoor de webshop beschikbaar wordt voor bezoekers om te bekijken en te gebruiken. Hostingproviders beheren en onderhouden deze servers, zodat webshops 24/7 online kunnen blijven.

Een domein is het online adres van de webshop, oftewel de locatie ervan op internet. Technisch gezien is een domeinnaam een ​​registratie in een database. Wanneer een gebruiker een domeinnaam invoert in de adresbalk van een browser, begrijpt de computer welke website/webshop moet worden getoond en onder welk adres het verzoek moet worden verzonden.

Als je nog nooit eerder met het registreren van een domein en hosting te maken hebt gehad, kunnen wij deze taak voor je uitvoeren en alles op jouw gegevens registreren. We registreren geen domeinen op onze gegevens en eigenen ons geen domeinen of hosting toe.

Je kunt direct contact met ons opnemen door ons te bellen. Je kunt ook ons contactformulier invullen en je wensen beschrijven. Wij zullen dan op een later moment contact met je opnemen. Via het formulier kun je bijvoorbeeld antwoord geven op de volgende vragen:

Wat voor bedrijf heb je (welke producten of diensten verkoop je)?
Waarom heb je een website/logo/naamgeving/advertenties nodig (wat wil je aan bezoekers overbrengen)?
Wat heb je al (logo, huisstijl, foto’s, teksten voor de website, etc.)?
Hoe snel wil je het eindproduct hebben?

We zullen je razendsnel terugbellen en de details uitgebreid met je bespreken.

De betaling gebeurt eigenlijk altijd in twee termijnen. De eerste 50% betaal je vóór lancering van de webshop en de andere 50% betaal je binnen 14 dagen ná lancering van de webshop.

Wij blinken uit in snelheid, maar het bouwen van een webshop duurt over het algemeen iets langer dan het bouwen van een website. Vanaf het moment dat jij hebt besloten met ons in zee te gaan, gaan wij keihard aan het werk. We kunnen binnen 10 werkdagen je webshop in de lucht hebben. Met ons bespaar je zowel tijd als geld.

Laat een berichtje achter

Wij houden van contact. Gebruik dit formulier om vragen te stellen, een project te bespreken of ideeën en suggesties te delen. Je kunt ook contact met ons opnemen per telefoon, e-mail of door naar ons kantoor in Dronten te komen. De koffie staat voor je klaar!

‘Een website is de eerste indruk voor een potentiële klant’

Bjorn Livestro

Mede-Oprichter