Website voor een bouwbedrijf

Vector.svg

Deze sectie toont een klein deel van de websites die we de afgelopen jaren hebben gemaakt. Het ontwerp en de functionaliteit voldoen aan de wensen van onze klanten, hun doelen en doelstellingen.

Over het bedrijf

Vinke Bouw en Interieur BV is een ervaren bouwbedrijf, gespecialiseerd in het op maat maken van woon- en werkruimtes. Met meer dan 25 jaar aan ervaring en een geheel uniek ‘BIEN’-concept, biedt eigenaar Gert Vinke een complete service van ontwerp tot uitvoering. Hierbij draait alles om passie, eerlijkheid en respect voor het thuisgevoel. Vinke Bouw en Interieur BV behandelt het huis of de werkplek van de klant als hun heiligdom. De eerste vraag die ze bij Vinke Bouw en Interieur BV aan de klant stellen is: wat is uw droom?

Wat was ons doel?

Een webshop voor kisten is eigenlijk een zeer complexe en ongebruikelijke taak. Het kiezen van een kist voor iemand die een dierbare heeft verloren, is emotioneel zeer moeilijk. Daarom was het doel om een ​​emotioneel rustig ontwerp te creëren en na te denken over hoe we mensen in moeilijke tijden konden ondersteunen. En natuurlijk moesten we de conversie van de website verhogen, want de afgelopen maanden leed het bedrijf verliezen.

Projectdoelstellingen

We zijn erin geslaagd een zeer gebruiksvriendelijke en begrijpelijke website te bouwen. In neutrale, rustige kleuren. We hebben speciale aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de zoekfunctie met goede productfilters, de mogelijkheid om producten te vergelijken en toe te voegen aan favorieten. Een zeer goed besluit was om aandacht te besteden aan de knoppen “product delen op sociale media”. De meeste bestellingen kwamen binnen nadat mensen de kist hadden goedgekeurd met hun hele familie, wat de conversie aanzienlijk verhoogde. En natuurlijk hebben knoppen voor advies en WhatsApp-chat geholpen.

De nieuwe website begon 36% meer conversies op te leveren uit Google Ads-advertenties! Ook is de gemiddelde tijd die klanten op de pagina doorbrengen met anderhalve minuut toegenomen, en het aantal bezochte pagina’s is verdubbeld in vergelijking met de vorige versie. Dit is echt een indrukwekkend resultaat.

Typografie

Regular  Medium  Bold

Cormorant Garamond
Roboto

Lettertype familie

ABCDIFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
ABCDIFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Kleuren

Wil je een website die voor jou werkt?

Neem nu contact met ons op!