Website laten maken voor taalcursussen

Vector

Deze sectie toont een klein deel van de websites die we de afgelopen jaren hebben gemaakt. Het ontwerp en de functionaliteit voldoen aan de wensen van onze klanten, hun doelen en doelstellingen.

Over het bedrijf

Language Leaders gaat over succesvol leren van de Nederlandse taal!Bij onze school “Language Leaders” vind je niet alleen lessen, maar ook een echte taalreis, waarbij elke stap een avontuur is in het leren van Nederlands.We gaan verder dan conventioneel leren en bieden unieke functies die uw lessen niet alleen effectief, maar ook spannend maken .

Hoe hebben we het bedrijf geholpen?

Ons team richtte zich op de behoeften van de klant en ontwikkelde een innovatieve website die gericht is op het vergemakkelijken van het proces van het leren van de Nederlandse taal.
Op de website van Language Leaders vinden studenten niet alleen uitstekend studiemateriaal, maar ook de mogelijkheid tot interactie via een virtueel klaslokaal en online bronnen. Onze oplossingen omvatten interactieve inhoud, kennisbeoordelingen en een gebruiksvriendelijke interface die effectief leren mogelijk maakt.
De resultaten van de implementatie wijzen op een positieve invloed op de business van Language Leaders: een toename van het aantal studenten, een stijging van de klanttevredenheid en verbetering van de reputatie. We zijn er trots op dat we Language Leaders kunnen helpen hoogwaardig onderwijs te bieden en hun invloed op het gebied van taalonderwijs te vergroten.

Projectdoelstellingen

Projectdoelen: Website voor de Nederlandse taalschool voor Oekraïense studenten
Taken: Onze opdracht was om een website te creëren voor de Nederlandse taalschool “Language Leaders” met als doel het leerproces voor Oekraïense studenten te vergemakkelijken. De opdrachtgever identificeerde de behoefte aan een handige, innovatieve en hoogwaardige online bron die effectief onderwijs en interactie tussen studenten zou bevorderen.

Rollen in het team:

  • Designer: Ontwikkelde een esthetisch aantrekkelijk en intuïtief begrijpelijk ontwerp, waardoor gebruikers gemakkelijk konden navigeren en toegang kregen tot belangrijke secties.
  • Ontwikkelaar: Creëerde een technisch hoogwaardig webplatform met interactieve inhoud, een virtueel klaslokaal en een gebruiksvriendelijke interface voor studenten en docenten.
  • SEO Specialist: Zorgde voor optimalisatie van de inhoud en de structuur van de website voor maximale zichtbaarheid in zoekmachines om meer studenten aan te trekken.

Resultaten en Voordelen: Dankzij ons team is het gelukt om een website te ontwikkelen die niet alleen aan de eisen van de opdrachtgever voldoet, maar deze ook overtreft. De resultaten van de implementatie wijzen op een toename van het aantal studenten, een stijging in tevredenheid van gebruikers en verbetering van de reputatie van “Language Leaders”. De combinatie van aantrekkelijk ontwerp, technische kwaliteit en effectieve SEO heeft een positieve invloed gehad op het bedrijf van de taalschool, waarbij het niet alleen nieuwe studenten aantrekt, maar ook de kwaliteit van het Nederlandse taalonderwijs onder Oekraïense studenten verbetert.

Typografie

Barlow

Roboto

Regular  Medium  Bold

Barlow

Roboto

Lettertype familie

ABCDIFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

ABCDIFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

ABCDIFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

ABCDIFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Kleuren

Wil je een website die voor jou werkt?

Neem nu contact met ons op!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 2 uur contact met je op!