Website laten maken voor advocaten kantoor

Vector

Deze sectie toont een klein deel van de websites die we de afgelopen jaren hebben gemaakt. Het ontwerp en de functionaliteit voldoen aan de wensen van onze klanten, hun doelen en doelstellingen.

Over het bedrijf

Nauta & Lucas Advocaten verleent een breed scala aan juridische diensten aan particulieren, ondernemers en (semi-)overheidsinstellingen en heeft meer dan 35 jaar ervaring.

Bekijk de casestudy ->

Hoe hebben we het bedrijf geholpen?

Advocaten Lucas en Nauta wilden een duidelijke en gebruiksvriendelijke website en een nieuw logo. Tegelijkertijd moest hij stijlvol en zakelijk zijn. Dit zijn tenslotte serieuze advocaten met bijna 40 jaar ervaring. Het ontwerp van de website en het logo moeten dit benadrukken. En volgens de feedback van het bedrijf zijn we daarin geslaagd!
Ook dit bedrijf doet niet aan reclame of SEO promotie, want door hun grote ervaring zijn de advocaten erg bekend in Lelystad. Er zijn nooit aanmeldingen of telefoontjes geweest van de oude website. Het werd alleen gebruikt als visitekaartje. Maar toen we de website vernieuwden, namen nieuwe klanten contact met ons op via internet. Dit was een nieuwe ervaring voor Albert en Els

Projectdoelstellingen

Ons doel was om een functionele en stijlvolle website te creëren voor een advocatenkantoor die aan hun behoeften zou voldoen en gemakkelijk te gebruiken zou zijn. We hebben het ontwerp verbeterd om een gebruikersinterface te creëren die eenvoudig, begrijpelijk en gemakkelijk in gebruik is.

Als onderdeel van het project werd een logo ontworpen

Het logo voor het juridische bedrijf Nauta & Lucas Advocaten belichaamt de belangrijke waarden en professionele kwaliteiten van het bedrijf. Zijn ontwerp is zorgvuldig gekozen om de elegantie en autoriteit van het bedrijf op het gebied van juridische dienstverlening weer te geven.

Het centrale element van het logo is de lauwerkrans, die historisch geassocieerd wordt met overwinning en erkenning. Dit symbool creëert een sfeer van zelfverzekerdheid en professionaliteit, die essentieel zijn voor een succesvolle juridische praktijk.

In het hart van de lauwerkrans bevinden zich twee grote letters “NL”, die verwijzen naar de naam van het bedrijf – Nauta & Lucas Advocaten. Dit voegt een persoonlijk karakter toe en identificeert het logo met een specifiek bedrijf. De letters creëren een gevoel van eenheid en interactie, benadrukken de teamgerichte aanpak en samenwerking in de juridische sector.

Wil je een website die voor jou werkt?

Neem nu contact met ons op!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 2 uur contact met je op!