Website van een bouwbedrijf

Vector

Deze sectie toont een klein deel van de websites die we de afgelopen jaren hebben gemaakt. Het ontwerp en de functionaliteit voldoen aan de wensen van onze klanten, hun doelen en doelstellingen.

Over het bedrijf

Dennis Allround Service is een betrouwbare partner voor zowel binnen- als buitenklussen, gespecialiseerd in elektrische installaties, sanitair, en afbouwdiensten. Ze bieden 24/7 spoedservice en ze hechten veel waarde aan veiligheid en kwaliteit in hun werk. Dennis Allround Service richt zich op het veiliger, comfortabeler en efficiënter maken van huizen en bedrijven. Ze wilden dan ook een duidelijke en comfortabele website.

Hoe hebben we het bedrijf geholpen?

Ons team heeft een gebruiksvriendelijk UX/UI website gebouwd, dat tot in de kleinste details is uitgewerkt. We ontwikkelden een volledige website met beveiligde verbinding, een mobielvriendelijke versie, een vernieuwd formulier om een aanvraag te doen en vooral zónder al te veel geavanceerde functionaliteiten. Na de lancering van de website zag Dennis Allround Service een flinke toename in aanvragen. Iets waar we erg trots op zijn, aangezien we het aanvraagformulier flink onder handen hebben genomen. 

Projectdoelstellingen

Een belangrijke doelstelling voor het project van Dennis Allround Service, was het modificeren van het aanvraagformulier op zijn website. Ze waren bij Dennis Allround Service niet meer tevreden over het oude aanvraagformulier op hun website, aangezien het formulier te algemeen was. Wanneer iemand het aanvraagformulier invulde, moest Dennis Allround Service daarna nog contact opnemen met de klant omdat de wensen en behoeftes nog niet duidelijk genoeg waren. Wij hebben dit probleem getackeld door een dropdown menu toe te voegen met de opties ”Afbouw / verbouwen”, ”Badkamerinstallatie” en ”Werkzaamheden”. Hierdoor weet Dennis Allround Service meteen wat het probleem is. Ook kan je een keuze maken tussen wel of geen spoed. Hierdoor weet Dennis Allround Service of ze gelijk contact moeten opnemen, of dat het minder urgent is.

Typografie

ABCDIFGHIJKLMNOPQRST
UVWXYZ
ABCDIFGHIJKLMNOPQRST
UVWXYZ
ABCDIFGHIJKLMNOPQRST
UVWXYZ
ABCDIFGHIJKLMNOPQRST
UVWXYZ

Noto Sans

ABCDIFGHIJKLMNOPQRST
UVWXYZ
ABCDIFGHIJKLMNOPQRST
UVWXYZ
ABCDIFGHIJKLMNOPQRST
UVWXYZ
ABCDIFGHIJKLMNOPQRST
UVWXYZ

Kleuren

Wil je een website die voor jou werkt?

Neem nu contact met ons op!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 2 uur contact met je op!