Website voor administratie kantoor

Vector

Deze sectie toont een klein deel van de websites die we de afgelopen jaren hebben gemaakt. Het ontwerp en de functionaliteit voldoen aan de wensen van onze klanten, hun doelen en doelstellingen.

Over het bedrijf

Triatmin is een filiaal van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Dit kwaliteitskeurmerk staat garant voor professionaliteit en kwaliteit van dienstverlening. Je kunt erop vertrouwen dat je belangen in betrouwbare handen zijn. Triatmin heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van juridische dienstverlening en administratie.

Hoe hebben we het bedrijf geholpen?

Het doel van het project was om klanten van Triatmin een zo handig en functioneel mogelijke website te bieden voor interactie met hun diensten. Ons hoofddoel was dus om een superhandige website voor Triatmin te maken, waarbij gebruiksvriendelijkheid voorop staat. We hebben een aantal coole functies geïmplementeerd, zoals updates voor nieuws en thema’s. Hierdoor blijven klanten van Triatmin altijd op de hoogte van actuele informatie. De uitgebreide en gebruiksvriendelijke look van de website helpt elke bezoeker gemakkelijk gebruik te maken van alle aangeboden services. We hebben ook veel aandacht besteed aan het creëren van een huisstijl, kleurenpalet en documentatie. Daarnaast hebben we een uniek logo ontworpen dat de moderniteit en professionaliteit van het bedrijf Triatmin weerspiegelt.

Projectdoelstellingen

Bij de ontwikkeling van de website hebben we verschillende handige functies geïntroduceerd, zoals het bijwerken van nieuws en thema’s, zodat gebruikers altijd toegang hebben tot actuele informatie. De gebruiksvriendelijke look van de website helpt elke bezoeker om gemakkelijk gebruik te maken van alle diensten en snel informatie te vinden. We hebben ook een bedrijfsstijl gecreëerd die matcht met de visie die Triatmin wil uitstralen. Daarnaast hebben we een uniek logo ontwikkeld dat past bij de stijl van Triatmin weergeeft.

HUISSTIJLHANDBOEK

Kleur/Typografie

ABCDIFGHIJKLMNOPQRST
UVWXYZ
ABCDIFGHIJKLMNOPQRST
UVWXYZ

Wil je een website die voor jou werkt?

Neem nu contact met ons op!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 2 uur contact met je op!