Website voor autowasbedrijf

Vector

Deze sectie toont een klein deel van de websites die we de afgelopen jaren hebben gemaakt. Het ontwerp en de functionaliteit voldoen aan de wensen van onze klanten, hun doelen en doelstellingen.

Over het bedrijf

DCL Carcleaning is een grote naam op het gebied van autowassen en -verzorging in de regio Dronten. Ze hebben ruime ervaring in het vak, veel kennis van zaken en ze beheersen verschillende technieken voor het werken met diverse soorten voertuigen. DCL Carcleaning biedt diensten aan zowel particuliere klanten als bedrijven, waarbij een hoge service en schitterend resultaat worden gegarandeerd.

Hoe hebben we het bedrijf geholpen?

We hebben lang en zorgvuldig nagedacht over de creatie van deze website, omdat het voor ons belangrijk was dat het niet zomaar een werkende site zou zijn. We wilden deze website een unieke look geven en een passend thema voor een autowasbedrijf vinden. De navigatie van de website moest simpel en eenvoudig blijven. De klant is erg blij met het eindresultaat. De website is strak, helder en eenvoudig.

We hebben ook de keuze in diensten verbeterd. De interactieve catalogus stelt de bezoeker snel in staat om te beslissen uit een groot aantal opties en waspakketten. Alle varianten liggen klaar met slechts één klik.

Een andere interessante functie is de mogelijkheid om recensies en beoordelingen achter te laten. Nu kunnen klanten ervaringen delen en feedback geven over de ontvangen diensten. 

Projectdoelstellingen

We hebben een ‘before/after foto’ functie in de website gebouwd waar we erg blij mee zijn. De klant had ons twee foto’s aangeleverd; één waarop de binnenkant van een auto erg smerig was en één waarop diezelfde binnenkant van de auto er keurig netjes uit zag. Doordat de foto’s van (bijna) exact dezelfde hoek waren genomen, konden wij uitpakken en er iets heel moois van maken. De bezoeker komt op de website en ziet eerst de smerige foto, maar wanneer de bezoeker een balk omhoog sleept, verschijnt geleidelijk de nette foto. Hierdoor krijg je een soort ‘before/after’ effect. Het was leuk om eens uit te proberen en we gaan dit zeker in de toekomst vaker proberen.

Typografie

Alegreya Sans

Lato

Regular  Medium  Bold

Alegreya Sans

Lato

Lettertype familie

ABCDIFGHIJKLMNOPQRST
UVWXYZ
ABCDIFGHIJKLMNOPQRST
UVWXYZ
ABCDIFGHIJKLMNOPQRST
UVWXYZ
ABCDIFGHIJKLMNOPQRST
UVWXYZ

Kleuren

Wil je een website die voor jou werkt?

Neem nu contact met ons op!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 2 uur contact met je op!