Uitvaartcentrum De Wissel in Dronten

Vector

Deze sectie toont een klein deel van de websites die we de afgelopen jaren hebben gemaakt. Het ontwerp en de functionaliteit voldoen aan de wensen van onze klanten, hun doelen en doelstellingen.

Over het bedrijf

Uitvaartcentrum De Wissel is net verbouwd, En wil meer open zijn voor de maatschappij. Een compleet andere look nodig. Het is een familie bedrijf en wil graag open zijn naar Dronten, Ze willen burgers en willen mensen uit Dronten ook iets nieuws geven dus zijn ze begonnen met De Wissel en nu het verbouwd is. Is het mooier dan ooit voor de gemeente Dronten. Maar ook voor hun want Ze doen dit ook want ze willen de families het mooiste afscheid van geliefde geven die mogelijk is. En dat helpt dit gebouw heel erg bij

Hoe hebben we het bedrijf geholpen?

Hoe hebben we het bedrijf geholpen
Als bedrijf hebben we de website voor Uitvaartcentrum gebouwd. Waarbij onze Onze taak was om een platform maken die rust en vrede uitstraalt. Wij hebben dat aan de hand gemaakt van de huisstijl die zij uitkozen. We hebben Een website gemaakt in samenwerking met het bedrijf en samen ervoor gezeten en kleuren uitgekozen om een huisstijl te maken. Om uiteindelijk toe te passen op de website en een mooi resultaat de bouwen zoals nu de wissel (het bedrijf) nu is.

Projectdoelstellingen

Wij hebben een platform gemaakt voor de mensen om alles te weten over het bedrijf. En weten wat ze te wachten staat, en waar ze ook afspraken kunnen plannen en kamers boeken. En kunnen ze zien hoe de kamers eruit zien door het hele gebouw, En mensen kunnen inzien wat ze gaan zien. de klant is blij mee met en wij ook.

Typografie

ABCDIFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

ABCDIFGHIJKLMNOPQRST
UVWXYZ

ABCDIFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

ABCDIFGHIJKLMNOPQRST
UVWXYZ

ABCDIFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

ABCDIFGHIJKLMNOPQRST
UVWXYZ

Kleuren

Wil je een website die voor jou werkt?

Neem nu contact met ons op!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 2 uur contact met je op!