Website voor uitzendbureau

Vector

Deze sectie toont een klein deel van de websites die we de afgelopen jaren hebben gemaakt. Het ontwerp en de functionaliteit voldoen aan de wensen van onze klanten, hun doelen en doelstellingen.

Over het bedrijf

Pre Work is een bemiddelaar in werving en selectie, tijdelijk werk en zakenreizen. Ze zijn gespecialiseerd in bemiddeling en begeleiding van iedereen die wil werken, ook van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het bedrijf stimuleert opdrachtgevers om met een frisse blik naar hun vacatures en potentiële kandidaten te kijken.

Hoe hebben we het bedrijf geholpen?

We wilden een toffe platform maken, zodat het voor iedereen makkelijker zou zijn om werk te vinden en voor werkgevers om geweldige werknemers te ontdekken. We hebben iets gaafs – een handig zoeksysteem, waar kandidaten eenvoudig banen vinden die passen bij hun vaardigheden en behoeften. We hebben ook de mogelijkheid toegevoegd om snel en gemakkelijk nieuwe banen toe te voegen. In ons systeem kun je banen filteren op branches, regio’s en andere criteria die voor jou belangrijk zijn. We hebben ook aandacht besteed aan de stijl en uitstraling van de website, zodat je gemakkelijk kunt zien waar alles is. Na de update zeggen kandidaten dat vacatures nu als warme broodjes gaan, en werkgevers merken dat het zoeken eenvoudiger is geworden en het systeem nog cooler is geworden.

Projectdoelstellingen

Wij hebben een platform gemaakt dat niet alleen de zoektocht naar werk voor kandidaten vergemakkelijkt, maar ook werkgevers een krachtig instrument biedt om nieuwe medewerkers te vinden. De belangrijkste functie is ons handige zoeksysteem, waarmee kandidaten snel en effectief vacatures kunnen vinden die aansluiten bij hun vaardigheden en eisen. Het toevoegen van nieuwe vacatures gaat snel en eenvoudig, wat het werk vereenvoudigt en versnelt. We hebben de mogelijkheid tot filtratie op branches, regio’s en belangrijke criteria geïmplementeerd, zodat elke gebruiker precies kan vinden wat hij nodig heeft. Na de update van de website merken kandidaten op dat het nu veel makkelijker is om vacatures te vinden, terwijl werkgevers wijzen op de verbeterde efficiëntie van de zoekfunctie, het gemak en de duidelijkheid van het systeem.

Typografie

ABCDIFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

ABCDIFGHIJKLMNOPQRST
UVWXYZ

ABCDIFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

ABCDIFGHIJKLMNOPQRST
UVWXYZ

Kleuren

Wil je een website die voor jou werkt?

Neem nu contact met ons op!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 2 uur contact met je op!