SEO-analyse van de website is een essentieel onderdeel van succesvol ondernemen. Vertrouw deze taak toe aan professionals

Laat een aanvraag achter en we zullen uw website gratis analyseren!

Wij controleren uw website gratis op SEO, rekening houdend met uw zakelijke doelen.

We voeren een grondige analyse uit van je website om deze te optimaliseren. We stellen een rapport op over hoe je website presteert en geven je nuttige tips en aanbevelingen die je kunt implementeren.

Na het analyseren en ontwikkelen van een strategie zullen we ons best doen om de zichtbaarheid van je website in zoekmachines op verschillende manieren te verbeteren. Bestel een SEO-analyse of ontdek hoe we u kunnen helpen door met ons bedrijf samen te werken.

Plan hier je website-adviesgesprek

"Laat een aanvraag achter en we zullen uw website gratis analyseren!"

Welke problemen lost een website-audit op?

Er zijn problemen opgedoken in de zoekresultaten: de website kan snel of langzaam achteruitgaan in positie.

Je hebt zojuist je website gemaakt en wilt dat mensen hem zo snel mogelijk vinden in zoekmachines en bezoeken.

De website draait al een hele tijd, maar er is geen groei in zichtbaarheid en verkeer is niet waargenomen.

Mensen die proberen de website te verbeteren, doen hun best, maar tot nu toe werpt het geen vruchten af.

Het bedrijf vernieuwt zijn merk.

Je breidt je bedrijf uit: je voegt nieuwe producten toe en bereidt je voor om met andere groepen klanten te werken.

Wat een gratis SEO audit van Online Sharks inhoudt

Verkeersanalyse
De eerste stap van de audit is wanneer we kijken naar hoe mensen de website vinden, vooral via organische zoekresultaten. We analyseren hoe goed de website presteert. We zoeken naar eventuele dalingen in het verkeer of andere ongewone zaken om problemen met zoekmachinealgoritmen te voorkomen.

Verkeersanalyse helpt bij het beantwoorden van de volgende vragen:

Welke pagina’s en secties op de website trekken de meeste bezoekers aan? Welke zoekwoorden leiden gebruikers het vaakst naar uw website? Hoe goed scoort uw website voor belangrijke zoekwoorden in uw branche? Hoe beïnvloedt uw website de updates van het Google-algoritme? Is er seizoensgebondenheid in zoekopdrachten in uw branche?

Technische website-analyse
Een van de belangrijke stappen in een SEO-audit. We gebruiken onze takenlijst om te controleren hoe goed uw website is geoptimaliseerd, van titels tot fouten in de links op de site.

Op dit punt zal het duidelijk worden:

Welke problemen heeft u met SEO op uw website?Hebben technische SEO-problemen invloed op uw zichtbaarheid? Voldoet uw website aan de eisen en normen van SEO? Kunnen zoekmachines alle inhoud op uw website correct indexeren? Is de structuur van de pagina’s en URL’s juist?

Analyse van de website-inhoud
De kwaliteit van de teksten heeft invloed op de gebruiksvriendelijkheid van de website en hoe deze wordt gevonden in zoekopdrachten. Tijdens de website-audit zullen we controleren hoe goed uw informatie eruitziet en of er fouten zijn die betrekking hebben op de teksten op de website.

Dankzij de uitgevoerde analyse krijgt u antwoorden op de volgende vragen:

Zijn uw teksten geschikt voor SEO? Zijn er problemen met dezelfde teksten op de website? Zijn de teksten op belangrijke pagina’s goed voorbereid? Concurreren de trefwoorden op de website met elkaar?

SXO-analyse
Hoe gebruikers zich op uw website gedragen, is belangrijk voor zoekmachines. Dit omvat hoe ze klikken op zoekresultaten en of ze de site meteen verlaten. Daarom controleren we tijdens de audit verschillende technische aspecten zoals laadsnelheid, kwaliteit, navigatie en de juiste implementatie van gestructureerde gegevens. We kijken ook naar hoe gebruikers met uw website omgaan.

Uit de SXO-analyse leert u:

Hoe meer mensen klikken op uw website in zoekresultaten? Hoe maak je je website sneller? Werkt uw website op mobiele telefoons? Welke artikelen of informatie op uw website interesseert mensen? Hoe verbeter je de gebruikerservaring op je website?

Concurrentieanalyse
Op dit punt leert u op welke positie uw website staat ten opzichte van andere websites en welke methoden andere bedrijven gebruiken. Dit is een belangrijk onderdeel van de website-audit dat we in overweging nemen bij het opstellen van een actieplan.

Concurrentieanalyse helpt bij het beantwoorden van de volgende vragen:

Hoeveel bezoekers vinden de websites van concurrenten in zoekopdrachten? Hoe ziet uw website eruit in vergelijking met die van concurrenten? Welke zoekwoorden zijn voordelig voor concurrenten maar gebruikt u niet? Wat is de reputatie van uw website in vergelijking met concurrenten?

Waarom Online Sharks?

Hier wordt het idee werkelijkheid

Wij zijn experts

Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde specialisten met uitgebreide ervaring in digitale marketing. Wij weten hoe we uw bedrijf effectief kunnen promoten

Een persoonlijke benadering

Individuele benadering van elke klant. We doen er alles aan om de aandacht van de doelgroep te trekken en een positief resultaat voor uw bedrijf te bereiken

Kennis van de IT-markt

Wij hebben een diepgaand begrip van de IT-markt en zijn kenmerken, wat ons in staat stelt om effectieve strategieën te ontwikkelen die specifiek zijn voor uw bedrijf.

Bedrijfstransformatie

Onze digitale marketingoplossingen dragen bij aan de groei van uw IT-bedrijf door nieuwe klanten aan te trekken, omzet te vergroten en merkbekendheid te verhogen.

Schrijf ons voor een consult en een gratis analyse van uw website.

Veelgestelde vragen

Plan hier je website-adviesgesprek

"Laat een aanvraag achter en we zullen uw website gratis analyseren!"