Professionele Oplossingen Voor uw Digitale 

Heb je een klant die een website wil bouwen maar geen interne ontwikkelaars en ontwerpers heeft? Maak je geen zorgen, ons team staat klaar om je te helpen met alle aspecten van het maken van een webproject en biedt een professionele en efficiënte oplossing.

Effectieve Communicatie

Eenvoudige communicatie. Begrip kweken

Flexibiliteit

Aanpassingsvermogen aan behoeften. Klaar voor verandering.

Alles Onder één Dak

Het gemak van één enkele bron. Uitgebreide service

Een Tevreden Klant

Gelukkige klanten. Professionele tevredenheid

White Label Programma

White Label webdesign door Online Sharks is uw kans om gebruik te maken van onze diensten onder uw eigen merk. Wij bieden een volledig scala aan webdesign- en ontwikkelingsoplossingen onder uw logo en merk, zodat u zich kunt concentreren op uw klanten

‘Bij Online Sharks geloven we in de krachtige impact van partnerschappen. Ons bedrijf zal uw bedrijf voorzien van effectieve webdesign- en ontwikkelingsoplossingen, zodat u zich kunt richten op het aantrekken van nieuwe klanten en het ontwikkelen van uw merk. Samenwerking met ons is de weg naar het succes van uw bedrijf, waar elke klant tevreden is’

Bjorn Livestro

Mede-Oprichter

Van Idee Tot Afgewerkt Product

Neem contact op met onze manager, vertel ons wat je nodig hebt en wij doen de rest. Ons team voert de taak efficiënt uit, zodat u het eindproduct krijgt zonder misverstanden of problemen

Ontmoeting Met de Manager

Je praat met onze persoon en vertelt hem alle details

Overdracht van Informatie

De manager structureert de ontvangen informatie en geeft de taak door aan het team om aan het werk te gaan

Het Project is Klaar

Binnen een week heb je een product van hoge kwaliteit dat je onder jouw merk kunt verkopen

Groei Met Ons Mee

Ons programma is speciaal ontworpen voor marketing- en ontwerpbureaus die hun mogelijkheden willen uitbreiden, nieuwe klanten willen aantrekken en hun concurrentiepositie op de markt willen verbeteren. Wij bieden geïntegreerde oplossingen voor webdesign en -ontwikkeling, zodat uw bureau zich kan richten op het creëren van strategische concepten en ideeën zonder tijd te verspillen aan technische details

Nieuwe Klanten Aantrekken en Tevreden Stellen

Breid uw mogelijkheden uit en trek nieuwe klanten aan door uw services uit te breiden met ons programma

Snelle en Hoogwaardige Ontwikkeling

Met onze professionals kun je je creatieve concept volledig realiseren zonder beperkingen

Veelgestelde Vragen en Antwoorden

Krijg antwoord op de meest voorkomende vragen die je kunt hebben als je met ons samenwerkt. Onze FAQ-sectie helpt je snel de informatie te vinden die je nodig hebt

We zetten de webshop pas online op het moment dat jij helemaal tevreden bent. Dus ben jij nog niet tevreden? Dan zijn wij simpelweg nog niet klaar en moeten we nog aan de bak. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Er zijn twee opties:

Je schrijft zelf de teksten voor de webshop.

Je bestelt de diensten van onze copywriter voor het schrijven van unieke teksten voor je producten. Wij raden af om informatie van andere websites te kopiëren, omdat dit in de toekomst een negatieve invloed kan hebben op de zoekmachineoptimalisatie van de website. Daarnaast schend je ook nog eens de auteursrechten en kan je website worden bestraft in de zoekresultaten. Onze copywriter staat klaar om de meest unieke teksten voor jouw webshop te tikken!

De hosting op een webshop verwijst naar de dienst waarbij de bestanden en gegevens van een webshop worden opgeslagen op een server die toegankelijk is via het internet, waardoor de webshop beschikbaar wordt voor bezoekers om te bekijken en te gebruiken. Hostingproviders beheren en onderhouden deze servers, zodat webshops 24/7 online kunnen blijven.

Een domein is het online adres van de webshop, oftewel de locatie ervan op internet. Technisch gezien is een domeinnaam een ​​registratie in een database. Wanneer een gebruiker een domeinnaam invoert in de adresbalk van een browser, begrijpt de computer welke website/webshop moet worden getoond en onder welk adres het verzoek moet worden verzonden.

Als je nog nooit eerder met het registreren van een domein en hosting te maken hebt gehad, kunnen wij deze taak voor je uitvoeren en alles op jouw gegevens registreren. We registreren geen domeinen op onze gegevens en eigenen ons geen domeinen of hosting toe.

Je kunt direct contact met ons opnemen door ons te bellen. Je kunt ook ons contactformulier invullen en je wensen beschrijven. Wij zullen dan op een later moment contact met je opnemen. Via het formulier kun je bijvoorbeeld antwoord geven op de volgende vragen:

Wat voor bedrijf heb je (welke producten of diensten verkoop je)?
Waarom heb je een website/logo/naamgeving/advertenties nodig (wat wil je aan bezoekers overbrengen)?
Wat heb je al (logo, huisstijl, foto’s, teksten voor de website, etc.)?
Hoe snel wil je het eindproduct hebben?

We zullen je razendsnel terugbellen en de details uitgebreid met je bespreken.

De betaling gebeurt eigenlijk altijd in twee termijnen. De eerste 50% betaal je vóór lancering van de webshop en de andere 50% betaal je binnen 14 dagen ná lancering van de webshop.

Wij blinken uit in snelheid, maar het bouwen van een webshop duurt over het algemeen iets langer dan het bouwen van een website. Vanaf het moment dat jij hebt besloten met ons in zee te gaan, gaan wij keihard aan het werk. We kunnen binnen 10 werkdagen je webshop in de lucht hebben. Met ons bespaar je zowel tijd als geld.

Laat Uw Bericht Achter

We houden altijd contact. Gebruik dit formulier om vragen te stellen, een project te bestellen of ideeën en suggesties te delen. Je kunt ook contact met ons opnemen per telefoon, e-mail of door naar ons kantoor te komen. Ons team staat klaar om je te helpen!

‘Een website is de eerste indruk voor een potentiële klant’

Bjorn Livestro

Mede-Oprichter